| |     Ћирилица | Deutsch  
Naslovna
POZIVI ZA GLASANjE NA PREDSTOJEĆIM PARLAMENTANIM IZBORIMA 17.12.2023. GODINE

Obaveštavamo da je Ambasada R. Srbije u Beču svim državljanima Republike Srbije koji su blagovremeno poslali propisno ispunjene prijave i za koje je doneto rešenje o glasanju u inostranstvu poslala pozive za glasanje, na adresu navedenu u prijavi, za izbore koje će se održati 17.12.2023. godine u vremenu od 07:00 do 20:00 časova na biračkom mestu br. 1, 2. i 3. u Beču u prostorijama Konzularnog odeljenja Ambasade Republike Srbije u Beču, Gumpendorferstrasse 83-85, 1060 Wien (treći sprat).

Biračko mesto broj 1. – birači sa početnim slovom prezimena od A do J;

Biračko mesto broj 2. - birači sa početnim slovom prezimena od K do P;

Biračko mesto broj 3. - birači sa početnim slovom prezimena od R do Š

Molimo sve građane koji su poslali prijave za glasanje da, pre dolaska na biračko mesto, na sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije dodatno provere svoj upis u birački spisak za glasanje u inostranstvu.

Provera se može izvršiti putem linka:

https://upit.birackispisak.gov.rs/ unošenjem JMBG i broja lične karte ili pasoša.

Ukoliko ne dobijete poziv (npr. netačna adresa, kašnjenje isporuke), molimo da na glasanje dođete ukoliko ste proverom na navedenom linku utvrdili da ste upisani u birački spisak za glasanje u Austriji u Beču.

Molimo da prilikom dolaska na glasanje ponesete važeći identifikacioni dokument R. Srbije - biometrijski pasoš ili ličnu kartu.Arhiva vesti
POZIVI ZA GLASANjE NA PREDSTOJEĆIM PARLAMENTANIM IZBORIMA 17.12.2023. GODINE