Printer Friendly Version ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ @ 12 March 2020 05:45 PM

Имајући у виду актуелну ситуацију и потребу за предузимањем мера у циљу спречавања појаве, ширења и сузбијања заразне болести ЦОВИД - 19 / КОРОНА ВИРУС Конзуларно одељење Амбасаде Републике Србије обавештава све држављане Р. Србије који бораве на јурисдикционом подручју које покрива ово дипломатско-конзуларно представништво следеће:

- Рад са странкама се у наредном периоду ограничава само на хитне и неодложне случајеве;

- С тим у вези информишемо грађане да ће се рад на пословима биометријске аквизиције, који укључује и уручење путне исправе и подношење захтева за нови пасош, привремено ограничити радом на хитним и неодложним случајевима, до нормализације стања и до побољшања епидемиолошке ситуације;

- Молимо све грађане који су имали заказане термине или им је пасош у међувремену урађен, да се привремено уздрже од доласка у Конзуларно одељење Амбасаде Р. Србије у Бечу.

- С обзиром на постојеће околности и горе наведено, молимо грађане којима сви остали захтеви нису неодложни и хитни, да имају разумевање и одложе свој долазак у просторије Конзуларног одељења Амбасаде Републике Србије у Бечу.

Ова мера биће на снази све док траје акутна опасност од заразе, а о њеном стављању ван снаге грађани ће бити обавештени путем интернет странице Амбасаде.

Хвала свим грађанима на разумевању.